Stavba

Oskrbovana stanovanja Taber se nahajajo v starejšim prijazni stavbi, ki jo odlikuje sodobna in premišljena arhitektura. Stanovanja so svetla in z velikimi balkoni. Izstopajo praktični tlorisi, vgrajeni materiali so visoke kakovosti.

1 Oskrbovana stanovanja Taber

Sodobna in varčna stavba

Oskrbovana stanovanja se nahajajo v sodobni, energetsko varčni stavbi, kar pomeni nizke stroške bivanja. Stavba in dvorišče sta zasnovana tako, da ju brez težav lahko samostojno uporabljajo tudi osebe na invalidskih vozičkih. Umeščena je med gozd in polja, od koder se odpirajo odprti pogledi po Gorenjski, vse do Triglava.

krogec stavba prilagojena stan

Samostojnost in varnost na prvem mestu

Stanovanja omogočajo samostojno in varno bivanje starejših stanovalcev. Nameščene so dodatne ograje in oprijemala ter dodatni stoli za počitek. Kopalnice so večje in dostopne z vozičkom, kuhinje in spalnice so praktične. Vsi prostori so brez pragov, hodniki in vrata so širša. Vsako stanovanje ima prijeten balkon ali atrij.

03 tabertaber 3 v3

Večnamenska dvorana za druženje

V stavbi je večnamenska dvorana z opremljeno čajno kuhinjo, kaminom in kotički za različne družabne aktivnosti - telovadba, predavanja, izobraževanja ... Opremljena je z velikim TV-jem ter premičnimi mizami in stoli.