Lokacija

Oskrbovana stanovanja Taber se nahajajo v Občini Cerklje na Gorenjskem, v mirnem in zelenem okolju ter zraven obstoječega doma upokojencev. Lokacija ponuja številne prednosti.

1 Oskrbovana stanovanja Taber

Občina, kjer se najbolje živi

V letu 2021 je revija Moje finance tretje leto zapored razglasila Občino Cerklje na Gorenjskem za občino, kjer se v Sloveniji najbolje živi. Občina Cerklje je zmagala na podlagi petih kazalnikov: gospodarstvo, prebivalstvo, infrastruktura, zdravje in kriminaliteta.

02 Taber Prometna Dostopnost

V bližini večjih urbanih središč

Oskrbovana stanovanja Taber so lahko in hitro dostopna iz bližnjih urbanih središč: Kranj (12 km), Ljubljana (20 km), Domžale (15 km), Kamnik (14 km), Škofja Loka (20 km). Letališče Brnik je oddaljeno samo 4 km.

krogec lokacija rekreacija

Izhodišče za rekreacijo in izlete

Cerklje so odlično izhodišče za različne aktivnosti v naravi, saj imajo urejene pohodniške in kolesarske poti ter tematske učne poti. Na ogled so številne kulturne in naravne znamenitosti, tako da idej za gibanje ne zmanjka.

Občina Cerklje je pripravila Virtualno panoramo – virtualni sprehod po interaktivnem zemljevidu občine, kjer si lahko s klikom na posamezno izbrano točko ogledamo 360-stopinjsko fotografijo naravne ali kulturne znamenitosti v občini.