Oskrbovana stanovanja v Cerkljah na Gorenjskem

73 novih stanovanj za brezskrbno in samostojno starost

VSA STANOVANJA SO PRODANA

PREVERI

qwet

Svetla in praktična stanovanja za starejše

Stanovanja so zasnovana po najsodobnejših standardih in prilagojena starejšim stanovalcem, tudi tistim na invalidskih vozičkih. Lastniški parkirni prostori so umeščeni pod stavbo oziroma pred njo, parkirišče za obiske je v bližini. Dostop do stanovanja je varen in neoviran, tudi z dvigalom.

02 Oskrbovana stanovanja Taber

Varnost sosednjega doma upokojencev

Če boste potrebovali pomoč, so vam zagotovljene storitve sosednjega doma upokojencev po subvencioniranih cenah. Na voljo imajo dostavo toplih obrokov, pranje in likanje, gospodinjsko pomoč, osebne storitve ... Zagotovljena je 24-urna pomoč na klic.

krogec prva stran Mirna lokacija

Mirna lokacija sredi narave

Oskrbovana stanovanja Taber se nahajajo sredi zelenja, v bližini Cerkelj na Gorenjskem. Idilična lokacija za ljudi, ki imajo radi mir, čist zrak in naravo. Odlično izhodišče za vse, ki se radi sprehajajo, kolesarijo ali hodijo na izlete.

04 Oskrbovana stanovanja Taber

Skupnost starejših in družabno življenje

Stanovanjski objekt je načrtovan tako, da stanovalce spodbuja k vsakodnevnemu druženju, tako med seboj, kakor tudi z zunanjimi obiskovalci. Ponosni smo na večnamensko skupno dvorano ter urejeno dvorišče s klopcami za posedanje in otroškim igriščem.

MIT 5827 bb Mercator 2 500x500

Vsakdanje storitve v bližini

Življenje v manjšem kraju je preprosto. Vse storitve, ki jih potrebujemo za udobno bivanje, so preizkušene in v bližini - trgovine, gostilne, zdravstveni dom, zobozdravnik, lekarna, pošta, banka, knjižnica, frizer in podobno.

06 Oskrbovana stanovanja Taber

Varna naložba za miren spanec

Kakovostno stanovanje na odlični lokaciji vedno, v dobrih ali slabih časih, ohranja svojo vrednost. Sodobno oskrbovano stanovanje v Cerkljah to nedvomno je, zato je primerno tudi za naložbo. Lažje ga je tudi prodati, pri oddajanju pa zagotavlja stalen donos.

Za samostojno, udobno in varno bivanje starejših

Nakup novega oskrbovanega stanovanja v Cerkljah je največ, kar lahko naredite za sebe v zrelih letih. Omogoča prijetno bivanje v stavbi, prilagojeni starejšim, sredi narave. Bližnji dom upokojencev zagotavlja dodatne storitve in varnost.

VSA STANOVANJA SO PRODANA

PREVERI