Kdo so najpogostejši kupci stanovanj Glavni trg Mengeš

Stanovanja so primerna za najrazličnejše stanovalce, kar potrjujejo tudi dosedanji kupci. Poglejte kdo so in morda boste našli razlog več, zakaj je nakup stanovanja v Mengšu prava izbira za vas.

Mladi pari brez otrok

Običajno stanujejo v najetem stanovanju v Ljubljani in plačujejo visoko najemnino. Nakup stanovanja v Mengšu izpeljejo s pomočjo posojila. Namesto plačevanja najemnine odplačujejo posojilo in tako ustvarjajo lastno premoženje. Prvo lastno stanovanje, nedaleč od Ljubljane, parom nudi varnost in pogoje za načrtovanje družine.

Mlade družine

Običajno stanujejo v Ljubljani in imajo majhnega otroka. Družina raste, zato obstoječe stanovanje postaja pretesno. Potrebujejo večje stanovanje, vsaj eno dodatno sobo, kar pa je v Ljubljani težko zagotoviti. Nakup novega stanovanja v Mengšu je cenovno veliko bolj ugodno, hkrati pa mlada družina razmišlja tudi širše – želi bivati v varnem in zdravem okolju, primernem za odraščanje otrok.

Pari srednjih let, 50–60 let

Običajno imajo že odrasle otroke, ki so se pred kratkim odselili od doma. Selitev v novo, bolj ustrezno stanovanje jih ponovno oživi. Končno lahko uživajo v prostem času, druženju s prijatelji in pozabljenih konjičkih.

Seniorji, nad 70 let

Posamezniki ali pari, ki si v zrelih letih želijo olajšati vsakdanje življenje. S selitvijo v novo stanovanje se rešijo bremena prevelike hiše ali neustreznega stanovanja. Na novi lokaciji imajo pri roki vse (trgovino, lekarno, frizerja, banko, zdravstveni dom, pošto …). Večjo varnost jim zagotavljajo tudi storitve sosednjega doma upokojencev.

Posamezniki

Svobodni in neodvisni posamezniki, ki se zavedajo svojih potreb in jih znajo tudi uspešno uresničiti. Ko se vrnejo z druženja s prijatelji ali s potovanja, radi uživajo v zasebnosti svojega stanovanja. V Mengšu, majhnem urbanem mestu, jim odgovarja anonimnost in udobje večjega stanovanjskega objekta.

Stanovanje kot naložba

Za nakup novega stanovanja v Mengšu se odločajo osebe, ki tak nakup prepoznajo kot zaščito njihovega premoženja in hkrati kot dobro naložbo. Stanovanja Glavni trg Mengeš so že zgrajena in vseljiva, zato jih lastnik lahko takoj odda v najem. Mengeš se vedno izkaže kot odlična lokacija za različne ciljne skupine najemnikov, saj je blizu Ljubljane in hkrati v središču najbolj razvitega poslovnega območja v Sloveniji.

Nova stanovanja v Mengšu so 25 % cenejša kot v Ljubljani

V zadnjih letih so se cene novih stanovanj hitro povečale, še najbolj v Ljubljani. Osebe s povprečnimi prihodki se zato raje odločajo za nakup stanovanja v okolici Ljubljane, kjer so ta cenejša. V Mengšu so nova stanovanja približno 25 % cenejša oziroma lahko za isto vrednost dobite vsaj eno sobo več kot v Ljubljani.

VSA STANOVANJA SO PRODANA