Nova in takoj vseljiva stanovanja v centru Mengša za seniorje

Seniorjem prijazno mesto, udobna stanovanja in varnost sosednjega doma upokojencev

VSA STANOVANJA SO PRODANA

Preveri

17 varnost doma upokojencev

Varnost sosednjega doma upokojencev

Če boste želeli in potrebovali pomoč, so vam zagotovljene storitve sosednjega doma upokojencev po subvencioniranih cenah. Na voljo imajo dostavo toplih obrokov, pranje in likanje, gospodinjsko pomoč in pomoč pri ohranjanju socialnih stikov.

18 skupnost starejsih

Skupnost starejših

Po želji se boste lahko družili s stanovalci sosednjega doma upokojencev. Tam boste lahko popili kakšno kavico ali pa zgolj poklepetali. Skupnost generacije prinaša nova prijateljstva in vključenost.

02 za ljubitelje miru

V bližini velik park za sprehode

Le ulico stran od bloka je velik rekreacijski park s številnimi sprehajalnimi potmi ob reki Pšati, igrišči in klopcami. V parku resničo zaživijo vse generacije.

10 prakticna stanovanja

Praktična in udobna stanovanja

Premišljena zasnova objekta zagotavlja praktično udobje - steklene površine po celotni širini stanovanja, široki hodniki, dvigalo, prostorne lože, lastna parkirišča v podzemni garaži, parkirni prostori za obiske pred objektom.

16 atrij za druzenje

Čudovit atrij za druženje

Velik atrij za medgeneracijsko druženje z mnogimi družabnimi kotički, igrali in klopcami za klepet spodbuja druženje in dobre medsosedske odnose. V njem boste lahko odigrali partijo vrtnega šaha ali poklepetali s sosedi. Atrij je v prvem nadstropju in je dostopen samo stanovalcem.

03 v copatih do trgovine Mercator

V copatih do trgovine

Prihranek časa in energije, ker je vse na dosegu roke - v pritličju stavbe se nahaja supermarket Mercator ter več storitvenih lokalov. V neposredni bližini so banka, pošta, lekarna in vse ostale storitve, ki jih potrebujete za udobno življenje.

Mengeš, ena najbolj zaželenih lokacij

V zadnjem obdobju je Mengeš med 212. občinami v Sloveniji na visokem 3. mestu po številu novih priseljencev.

VSA STANOVANJA SO PRODANA