Nova in takoj vseljiva stanovanja v centru Mengša za posameznike

Svoboda in neodvisnost lastnega stanovanja, anonimnost, udobje novogradnje

VSA STANOVANJA SO PRODANA

Preveri

08 ena najbolj zazeljenih lokacij

Mengeš, ena najbolj zaželjenih lokacij

Med 212. občinami je Mengeš na visokem 3. mestu po številu novih priseljenih prebivalcev (2015-2017), saj združuje tisto, k čemur najbolj stremi sodobni človek, ko išče svoj dom: priročnost razvitega urbanega središča in bližino neokrnjene narave.

06 poslovne in karierne priloznosti

Mnoge poslovne in karierne priložnosti

V krogu 20 km so Ljubljana, Trzin, Domžale, Kamnik, Komenda, Kranj in letališče Brnik, ki tvorijo najbolj razvito poslovno območje v Sloveniji.

07 minus 25 ceneje

Stanovanja v Mengšu so 25% cenejša od primerljivih v Ljubljani

V zadnjih letih so se cene novih stanovanj hitro povečale, še najbolj v Ljubljani, zato se vedno več ljudi odloča za nakup stanovanja v okolici Ljubljane, kjer so ta cenejša. V Mengšu so nova stanovanja približno 25 % cenejša oziroma lahko za isto vrednost dobite eno sobo več kot v Ljubljani.

10 prakticna stanovanja

Praktična in udobna stanovanja

Premišljena zasnova objekta zagotavlja praktično udobje - steklene površine po celotni širini stanovanja, široki hodniki, dvigalo, prostorne lože, lastna parkirišča v podzemni garaži, parkirni prostori za obiske pred objektom.

16 atrij za druzenje

Čudovit atrij za druženje

Velik atrij za medgeneracijsko druženje z mnogimi družabnimi kotički, igrali in klopcami za klepet spodbuja druženje in dobre medsosedske odnose. Atrij je v prvem nadstropju in je dostopen samo stanovalcem.

03 v copatih do trgovine Mercator

V copatih do trgovine

Prihranek časa in energije, ker je vse na dosegu roke - v pritličju stavbe se nahaja supermarket Mercator ter več storitvenih lokalov. V neposredni bližini so vrtec, šola, banka, pošta, lekarna in vse ostale storitve, ki jih potrebujete za udobno življenje.

Mengeš, ena najbolj zaželenih lokacij

V zadnjem obdobju je Mengeš med 212. občinami v Sloveniji na visokem 3. mestu po številu novih priseljencev.

VSA STANOVANJA SO PRODANA