Vila

Vila Mivka je dobila ime po elitnem predelu v ljubljanskem Trnovem. Sestavljata jo dva objekta s skupaj osmimi stanovanji, pri čemer si le dve stanovanji delita vhod. Vsa stanovanja so dupleks – štiri spodnja stanovanja imajo bivalne prostore v pritličju in spalne v nadstropju višje, štiri terasana stanovanja pa imajo bivalne prostore v vrhnji terasni etaži, spalne prostore pa nadstropje nižje. Stanovanja so zasnovana tako, da stanovalcem zagotavljajo kar največjo možno zasebnost.

Stanovanja so večja in obsegajo med 135 in 140 kvadratnih metrov stanovanjskih površin ter približno 30 kvadratnih metrov teras, ki v pritličnih stanovanjih predstavljajo del približno 150 kvadratnih metrov velikega atrija. Dodano vrednost vrhnjih stanovanj predstavlja tudi lastno osebno dvigalo, ki se odpira v stanovanju, ter dve terasi, s katerih se razprostira čudovit pogled na center in okolico Ljubljane. Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirni mesti pred objektom.

Zasnova objekta sledi sodobnim smernicam oblikovanja stavb in prostorov, pri gradnji so uporabljeni najsodobnejši materiali. Inteligentne elektro inštalacije, prezračevanje z rekuperacijo, lastno osebno dvigalo, vrhunsko stavbno pohištvo - vse skupaj omogoča najvišjo kakovost bivanja, tako družini, paru ali posamezniku. Investitor projekta je podjetje Mivka Trnovo, trži pa ga podjetje Prva hiša. V obeh podjetjih so lastniki iste osebe.

Mirno, udobno, svetlo in sodobno – to je Vila Mivka. Sanjski dom, v katerem se boste počutili ponosno, uspešno in resnično doma.

1 Sodobna Arhitektura

Sodobna arhitektura

Poleg všečne zunanjosti stavbe so vsa stanovanja dupleks, kar stanovalcem omogoča, da si bivanje v največji meri prilagodijo individualnim željam.

2 Udobje Bivanja

Udobje bivanja

»Pametni dom«, napredni varnostni sistem, prostorne terase ter lastna dvigala v zgornjih stanovanjih zagotavljajo visoko udobje bivanja.

3 Dovrsenost

Dovršenost vsake podrobnosti

Vsa stanovanja se lahko pohvalijo s skrbno izbranimi vgrajenimi materiali, visoko kakovostjo gradnje ter z energetsko varčnostjo.