12 razlogov za nakup stanovanja Glavni trg Mengeš

Pred nakupom novega stanovanja hočemo biti prepričani, da se odločamo prav. "12 razlogov za nakup" nam olajša odločanje, saj nam ponuja odgovor na vprašanje, zakaj prav stanovanje v Mengšu lahko postane naš novi dom.

01

Edinstvena priložnost, če vam novo veliko pomeni

Prva in ključna prednost stanovanj je, da so popolnoma nova. Ne samo, da boste prvi stanovalec, imate možnost opremiti stanovanje popolnoma po svojem okusu. Glede na to, da je na trgu veliko pomanjkanje novih stanovanj, velja izkoristiti priložnost. Za piko na i novo stanovanje čez leta bolje ohranja tržno vrednost.

02

Svetla stanovanja in higrosenzibilno prezračevanje

Dotok svežega zraka in dovolj svetlobe igrata ključno vlogo pri dobrem počutju v prostoru. Steklene površine po celotni širini stanovanja in vgrajeno higrosenzibilno prezračevanje bodo skrbele za vaše dobro počutje. Z dobrim prezračevanjem se izognemo tudi težavi vlage v prostorih.

03

Skrbno izbrani kakovostni in estetski materiali

Nova stanovanja si zaslužijo kakovostne in estetske materiale. Zato smo jih opremili s trislojnim panelnim parketom, ojačanimi protivlomnimi vrati, priznano blagovno znamko oken AJM, ki se ponašajo z dobro zvočno izolativnostjo ter z varčnimi in tihimi plinskimi pečmi Vaillant. Videz kopalnice bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne okuse.

04

Ni ga udobja, ki ga ponuja lastna garaža

Vsakemu stanovanju pripadata eno ali dve parkirni mesti v garaži. Tako ni potrebe po iskanju parkirnega mesta na prostem, avto pa je na varnem. Garaža v kletnih prostorih je s stanovanji v nadstropjih povezana z dvema dvigaloma.

05

Urejen družabni prostor z igrali in družabnimi kotički

Druženje in dobri sosedski odnosi so pomemben del kakovosti življenja, zato smo v sklopu objekta zasnovali velik osrednji zunanji prostor, s številnimi družabnimi kotički in igrali. Prostor je v prvem nadstropju objekta, dostop do njega pa imajo le stanovalci. Prostor je obdan z zelenjem, ki vzbudi takojšnji občutek stika z naravo ter omogoča senčenje v vročih dneh.

06

Na enem mestu čisto vse, kar potrebujete za vsakodnevno življenje

Večje mesto predstavlja večji vsakodnevni napor zaradi pogostih voženj, gneče in hitenja. V Mengšu je drugače, ker vsakodnevna opravila lahko opravite peš. V pritličju objekta je trgovina Mercator ter več storitvenih lokalov. V neposredni bližini so šola, vrtec, banka, pošta in druge storitve.

07

Bogato družabno življenje v Mengšu

V Mengšu vam ne bo dolgčas, saj je aktivnih več kot 20 športnih in kulturnih društev, kjer se lahko udejstvujete. Za kulturno popestritev skrbi Špas Teater. V bližini objekta je več gostinskih lokalov in restavracij, kamor lahko smuknete s svojimi najbližjimi ali s prijatelji. Najdeta se ambient in ponudba za vsak okus.

08

Športno-rekreacijski park, kjer se življenje zajema s polno žlico

Le ulico stran od objekta se razprostira ena glavnih prednosti Mengša. Govorimo o velikem športno-rekreacijskem parku, s številnimi sprehajalnimi potmi ob reki Pšati ter športnimi igrišči za nogomet, košarko, tenis in balinanje. Peš ali s kolesom ste hitro tudi na Mengeški koči ali Dobenem.

09

Odlično izhodišče za ravnovesje med poslovnim in zasebnim življenjem

V krogu 20 km so Ljubljana, Trzin, Domžale, Kamnik, Komenda, Kranj in letališče Brnik, ki tvorijo najbolj razvito poslovno območje v Sloveniji. Z avtom hitro dosežeš Kamniško Bistrico, od koder se je za idealen vikend izlet mogoče povzpeti na Veliko planino, Kamniško-Savinjske Alpe ali »lokalno« Šmarno goro, ki je dobila ime po Svetem Primožu.

10

Mengeš, ena najbolj zaželenih lokacij v Sloveniji

Med 212 občinami je Mengeš na visokem 3. mestu po številu novih priseljenih prebivalcev med letoma 2015 in 2017, saj je Mengeš sproščeno in prijazno mesto, ravno prav odmaknjeno od Ljubljane, kjer ni nenavadno, če vas neznani ljudje z nasmehom pozdravijo na cesti. Pridružite se zadovoljnim Mengšanom tudi vi in si ustvarite sanjski dom v popolnoma novih stanovanjih na Glavnem trgu.

11

Nova stanovanja v Mengšu so 25 % cenejša od enakih v Ljubljani

V zadnjih nekaj letih so se cene novih stanovanj hitro povečale, še posebej v Ljubljani, kjer si osebe s povprečnimi prihodki novo stanovanje težko privoščijo. Obstaja pa boljša možnost streljaj stran, v Mengšu, kjer so nova stanovanja že bistveno ugodnejša oziroma lahko za isto ceno, kot je v Ljubljani, dobite eno sobo več.

12

Stanovanja so takoj vseljiva

Ob nakupu novega stanovanja je običajno tako, da ga kupite oziroma rezervirate mesece vnaprej, še preden je stavba dokončno zgrajena, njena okolica pa urejena. Velikokrat se zgodi, da stanovanje na koncu ni tako idealno, kakor so vam ga predstavljali ob podpisu pogodbe. Pri objektu Glavni trg Mengeš se to ne more zgoditi, saj so stanovanja že dograjena, tako da jih pred nakupom lahko vidite v »živo«. Prav tako stavba že normalno deluje, saj so prvi stanovalci že vseljeni.

VSA STANOVANJA SO PRODANA